Időpontfoglalás:

+36-20 323-5256

Hírek és
események

Gyermeknap az egri Érsek kertben

Téged is várunk Gyermeknapon Egerben az Érsekkertben!
Egész napos önfeledt szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
Gyere el és tedd próbára ügyességedet!

Kemencés napok Bükkszentkereszten

Bükkszentkereszti Kemencés napok, gyere és próbáld ki járgányainkat!

Bikavér fesztivál Egerben

Az Egri Bikavér Ünnep egy életérzés, amelyet csak a helyszínen lehet átélni és megtapasztalni. Összegyűlünk, jó zene mellett kiváló környezetben kóstolgatjuk remek borainkat, idén
már huszadik alkalommal.

Bükkszentkereszti Gyógynövény napok

Évről évre egyre többen látogatnak el Gyuri bácsi otthonába, ebbe a tiszta levegőjű erdei falucskába. 2016-ban is izgalmas előadásokkal és érdekes programokkal készülnek.

Mezőkövesdi Zsóri fesztivál

Szórakoztató és sport programok minden korosztály részére, élő koncertek, kézműves foglalkozás, vízifoci.

Felsőtárkányi Rétes napok

Helyben készült hagyományos sós- túrós rétes és más ízesítésű rétesek fesztiválja, színes programokkal, néptánccsoportokkal a felsőtárkányi tónál.

legújabb
híreink

Siroki motoros találkozó

2016. július 26-31. között újra motorosok ezreit várják az év egyik legnagyobb rendezvényére, a Siroki Motoros Találkozóra! Az érdeklődők színes programokon vehetnek részt Sirokban, a Kútvölgyben. Szeretettel várnak minden bulizni, tombolni, szórakozni és kikapcsolódni vágyót!

részletek
Végvári Vigasságok Egerben

2016. augusztus 12-14. között az Egri várban, Láss csatát, ünnepelj győzelmet, éld át a híres 1552-es ostrom pillanatait
Korhű fegyverek bemutatójával, hagyományőrző csapatokkal, családi programokkal, vitézi próbával, huszárvirtussal, felvonulásokkal, kiállításokkal és koncertekkel várjuk az érdeklődőket.
A fesztivál során tradicionális mesterségek kézművesei kínálják portékáikat és mutatják be a szakma mesterfogásait. A fesztivál csúcspontjaként közel 150 vitéz katona eleveníti fel az 1552-es dicső várvédelem és a híres Egri csillagok című regény jeleneteit!

részletek